Hej Verden!

Det om at have en blog eller ej…

Hej Læsere

En blog er en der skal passes, den skal være spændene og den skal også være sjov for mig at lave!

Jeg har snakket om at blogge over mange gange, og har også været i gang før, men det har bare aldrig rigtig holdt ved… Jeg har tit tænkt at det var for meget arbejde ved det og at jeg ikke ville være god nok til at lave oplæg. Der skal helst være gang i en blog hele tiden, for at opretholde jer læsere og så skal det for mig personligt være nemt og ligetil! Jeg har har derfor brugt Instagram rigeligt, og her på det sidste har jeg skrevet meget til hvert billede, ja jeg må have meget at fortælle 😉

 

11297911_10152813274347019_891763916_n

 

Link til min Instagram: https://instagram.com/lounik/

Ja jeg har har været i tvivl om denne blog og har derfor lavet en note i min telefon hvor jeg har skrevet mulige emner ned som kunne fungerer på min blog, være spændende for ikke mindst mig selv, at skrive om… men også emner der kan vække andres interesse!

Her er nogle af de emner jeg skrev op:

 

11280286_10152813283927019_1434707571_n

Jeg har nu taget springet, jeg synes jeg har rigtig meget at dele ud af, og det er ikke kun det kreative men også det personlige, jeg gerne vil dele med andre! Jeg er flyttet fra det meste af mit netværk i Aarhus og til Herning for at studerer, og det tror jeg bestemt også har gjort at lysten til at dele min hverdag er blevet vigtigt for mig, og også derfor har jeg brugt Instagram mere og mere, så at alle de dejlige mennesker jeg nu ikke kan svinge forbi på cykel og besøge, og fortælle hvad der sker, kan jeg nu holde opdateret via min profil og billeder!

Nu har mit Netværk og alle andre rundt om i DK mulighed for at følge mig med endnu mere tekst og billeder og det håber jeg i vil tage godt i mod:-)

 

/Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!