Hvad står der i nakken?

Print Design

Hej Læsere

Mit sidste valgfag var Rammetryk og print og især Digitalprint var jeg vild med… det var klart også derfor de fleste af os valgte valgfaget og ja jeg var så mega heldig at få det!

En digitalprinter, printer et billede ud på en stykke metervare, et design man selv har lavet i Photoshop, så det foregår faktisk simpelt nok på en stor printer.. ligesom når du printer på papir… F.eks.. de puder med dyreprintet af en slædehund, som har været populære længe, er digitalprint!

12345 kopi blåblomst u

Jeg startede ud med at lege med akvarel og fandt hurtigt denne her dejlige klat frem, ved at lege med akvarel og blæk, jeg har så leget videre med farverne inde i photoshop og sat det op:

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 18.57.13

Så legede jeg også med denne her figur og satte den på en style:

Skærmbillede 2015-06-08 kl. 18.58.38

Det var en mega fed proces, og jeg har stadig meget at lærer, især om hvordan man sætter printet op, så det passer sammen når det skal printes! Jeg ved at flere studerende på TEKO, har brugt printeren til f.eks. at lave foer til en habitjakke, så det giver nogle fede muligheder i fremtiden 🙂

Jeg endte med at hænge mit ene print op, det skulle egentlig være tre pudebetræk, og det kan også være det en dag bliver til det, det er jo sådan at denne skole hurtigt er videre så man har altid 10 andre opgaver man gerne ville fuldføre til ende, men som må vente 😉

11119039_10152858922742019_164945604_n

Håber i har en dejlig mandag, jeg vil videre med mit T-shirt projekt så jeg kan blive færdig!

/Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad står der i nakken?